Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър 7/8 твСитуацията в българската изборна практика

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър 7/8 твСитуацията в българската изборна практика
Коментари Харесай

Стефан Манов: Ситуацията в българската изборна практика през последните години е отчайваща

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър 7/8 тв

Ситуацията в българската изборна процедура през последните години е отчайваща. Който си е направил труда да прегледа сканирани протоколи на секционни изборни комисии, които стоят на уеб страницата на Централен комитет, ще види, че към 2/3 от протоколите са с ремонти. Не приказваме за големия брой недействителни бюлетини. Не приказвам за изцяло изчезналите гласове за партии или преференции, които излязоха нескрито на последните евроизбори, с помощта на машинното.  Това разяснява в ефира на 7/8 тв Стефан Манов.

Над 2000 секции бяха с такива недостатъци, само че не поради машините. Видяхме дефектите на работата с хартийките, с помощта на машините, уточни той.

Нашите политици, не четат, не слушат, те не са положителни при взимане на политически решения, уточни той. Защо не желаят машини!? Машината не стои в тъмна стаичка, не можеш да извадиш съчка, камо ли смарт телефон, с цел да снимаш избора си и да ти платят, уточни той. 

Последнитет 15 година установяваме това, че политиците разпределят порции от еврофондове, от българската стопанска система, а не с цел да просперираме. Чрез бастисване на българската природа, те обогатяват персонално. Няма хора измежду политиците, които да работят за положителното на страната, разяснява Манов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР